OVER KIJK OP KEI

“Kijk op KEI” is een informatieve site voor advocaten over het programma “KEI” (Kwaliteit en Innovatie) van de Rechtspraak, welk programma strekt tot digitalering en vereenvoudiging van het Nederlandse procesrecht. “Kijk op KEI” volgt het wetgevingsproces op de voet en signaleert de ontwikkelingen rondom de digitalisering van de Nederlandse rechtspleging. Daarnaast bespreekt “Kijk op KEI” de inhoudelijke wijzigingen van het civiele en bestuursprocesrecht op toegankelijke en praktische wijze.

“Kijk op KEI” zal in de loop van de komende maanden steeds completer worden. Een voorproefje van de te bespreken deelonderwerpen vindt u achter de knoppen in de linkerkolom.

“Kijk op KEI” is een initiatief van en staat onder redactie van de cassatiesectie en sectie Bestuursrecht van Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente berichten op “Kijk op KEI”? Dan kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van Cassatieblog.

Wilt u inhoud van “Kijk op KEI” overnemen op uw eigen website, neemt u dan contact op met de redactie. Auteursrecht voorbehouden.

Share This